Metal Gear Solid Touch

Metal Gear Solid Touch voor iPhone

Metal Gear Solid op je iPhone

In Metal Gear Solid Touch voor de iPhone speel je rol van de bekende held Snake.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Helder en sfeervol geluid
  • Indrukwekkende graphics
  • Innovatieve bediening

TEGEN

  • Metal Gear fanboys kunnen het format misschien niet waarderen

Uitmuntend
8

In Metal Gear Solid Touch voor de iPhone speel je rol van de bekende held Snake.

Klassieke capriolen op het kleine scherm

Het porten van een console-hit naar een mobiel apparaat gaat helaas maar zelden goed. We wisten dus niet zeker wat we moesten verwachten van Metal Gear Solid Touch, de iPhone-uitvoering van één van de beste sluip-games aller tijden.

Deze speciale versie van Metal Gear Solid is geoptimaliseerd voor touch screen-gebruik. Konami heeft de mogelijkheid om rond te lopen verwijderd. In plaats daarvan speel je vanaf een vaststaande plek achter een barrière. Zodra je doelwit verschijnt, kom je uit je schuilplaats tevoorschijn en moet je die zien te raken voor je zelf geraakt wordt. Het spel doet op deze manier meer denken aan Time Crisis dan aan de goede oude Metal Gear op de console.

Schiet met scherp

De puristen onder ons vinden het nieuwe format van Metal Gear Solid Touch misschien helemaal niks, maar wij vonden het goed bij de iPhone passen. Richten en schieten gaat erg soepel als je het eenmaal onder de knie hebt.

Je versleept je richtkruis door je vinger over het scherm te bewegen. Schieten doe je door op het scherm te tikken. Om vijanden die zich wat verderop bevinden te raken, zoom je in door te knijpen. Zo activeer je sniper-modus.

Mooi uiterlijk

De graphics en geluid van Metal Gear Solid Touch zijn erg indrukwekkend. Soms is het net of je met je Xbox speelt. De cut scenes zijn ook erg mooi getekend.

De Lite versie van Metal Gear Solid Touch heeft maar drie levels, die je redelijk snel uitspeelt. Je hebt dan wel een goed idee van hoe het volledige spel eruit ziet en hoe een groot en ingewikkeld console-spel kan worden aangepast voor een touch screen apparaat.

Een solide bewerking

Fans van het origineel kunnen het format van Metal Gear Solid Touch wat beperkend vinden. Wij zijn echter van mening dat het een stijlvolle bewerking van een all-time classic is.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Metal Gear Solid Touch

Download

Metal Gear Solid Touch Lite 1.0.0

Beoordelingen about Metal Gear Solid Touch

Promotie×